ylävalikko  
Kauhajoelta
< < Etusivulle | Muualta Suomesta    
 

Enkelikokemukset | Enneunet | Kummitustarinat | Oudot ilmiöt | Poltergeist | UFO-tarinat

Toinen tapaaminen

Kertoja on 1964 syntynyt kauhajokelainen nainen.

Olin mennyt kursseille Vaasaan keväällä 1987 ja tavannut siellä avomieheni, Matin. Eräänä yönä Matin jo nukkuessa ja minun valvoessani tyynenä ja rakastuneena tunsin yhtäkkiä jonkun olevan sängyn vieressä.

Kumma kyllä, en säikähtänyt, vaan uskalsin katsoa, mikä se oikein on. Siinä seisoi iäkkään naisen hahmo, jonka tukka oli nutturalla. Nainen vain katseli meidän päällemme ihan ääneti ja jonkin aikaa siinä seistyään hän katosi. Uni ei tullut silmään ja loppuyö kului ihmetellessäni näkemääni. Aamulla kuvailin Matille näkyäni, mutta ei hän tainnut ottaa sitä todesta.

Tapauksesta oli kulunut pari viikkoa. Olin käymässä ensimmäistä kertaa Matin kotona. Siinä katsellessamme vanhoja valokuvia sisälläni kävi sävähdys, sillä eräässä kuvassa oli yöllisen näkyni nainen, täsmälleen samannäköisenä. Sain tietää, että kuva esitti Matin toista mummua, joka oli jo manan majoilla.

Mummu oli ilmeisesti tullut silloin yöllä katsomaan miniäkokelasta ja nähtävästi hyväksynytkin, koska toista kertaa en ole häntä nähnyt. Toinen asia on, uskoiko Matti minua sanottuani, että tuossa kuvassa on nyt se sama nainen, joka kävi meitä yöllä tervehtimässä.

 

 

Kummitustarinat

Liitävä neito

Pää kadoksissa

Hevosia henkimaailmasta

Tunnoton teko

Kalmo kuutamoyössä

Kolkko kemuistapaluu

Kohtaaminen uimahallin sillalla

Toinen tapaaminen

Outoa menoa metsäkämpällä

Kulkuri

Pelottava kokemus

Itku

Kauppamatkustaja tulee vastaan

Askeleet porstuassa

Pikku-ukot säkkeineen