ylävalikko  
Kauhajoelta
< < Etusivulle | Muualta Suomesta    
 

Enkelikokemukset | Enneunet | Kummitustarinat | Oudot ilmiöt | Poltergeist | UFO-tarinat

Kohtaaminen

Jutun lähetti nimimerkki "Töistälähtö".

Tämä tapahtui Kauhajoella eräänä syysiltana 4–5 vuotta sitten. Olin lähtenyt työpaikalta kello 23 aikaan. Talutin polkupyörääni jyrkkää mäkeä alas Topeekalta kohti uimahallin siltaa. Kylä oli aivan hiljainen.

Siinä katsellessani eteenpäin pistin merkille tumman ja melko rotevan mieshahmon sillalla. Mies käveli minua vastaan, mutta kun hän oli kohdallani havaitsin, että kaikki ei ollut niin kuin pitää. Tulijalla ei nimittäin ollut lainkaan jalkoja, silti hän liikkui aivan kuin olisi kävellyt.

Säikähdys kulki lävitseni saaden minut pysähtymään äkisti. Myös hahmo seisahtui. Sitten yhtäkkiä sitä ei enää ollutkaan siinä sillalla. Peloissani tuumin, mennäkö toista kautta kotiin vai mitä tekisin. Rauhoitin kuitenkin mieleni ajattelemalla, että se olentohan katosi, voin siis jatkaa aikomaani reittiä.

Pakottauduin kävelemään sillan yli, tosin tarkasti ympärilleni pälyillen. Miehestä ei näkynyt enää merkkiäkään. Hyppäsin pyörän päälle ja aloin polkea kiivaasti näkyä miettien. Ehkä se oli joku aikoinaan jokeen kadonnut, joka ei tajua, ettei enää kuulu tänne elävien joukkoon. Lähetin rukouksen toivoen haamun saavan rauhan.

 

Kummitustarinat

Liitävä neito

Pää kadoksissa

Hevosia henkimaailmasta

Tunnoton teko

Kalmo kuutamoyössä

Kolkko kemuistapaluu

Kohtaaminen uimahallin sillalla

Toinen tapaaminen

Outoa menoa metsäkämpällä

Kulkuri

Pelottava kokemus

Itku

Kauppamatkustaja tulee vastaan

Askeleet porstuassa

Pikku-ukot säkkeineen