ylävalikko  
Kauhajoelta
< < Etusivulle | Muualta Suomesta    
 

Enkelikokemukset | Enneunet | Kummitustarinat | Oudot ilmiöt | Poltergeist | UFO-tarinat

Liitävä neito

Kertoja on 1928 syntynyt kauhajokelainen mies. (3.5.2002/6/7)

Tämä tapahtui Pukinmäessä, Havuskylässä elokuulla 1947. Oli iltapäivä viiden mais, kun tulin kylästä oikopolkua. Siinä oikealla vähän ennen maantietä on isoo kivi. Sen takaa tuli noin 15-ikäinen tyttö paljahin jaloin. Hänellä oli pitkät vaaleanruskeat hiukset, yllä vaalea pitkä vaate, joka ylettyi puolisääreen ja marjakori kyynärmukas. Aioin sanoa jotain, kun hän oli kymmenen metrin päässä, mutta yhtäkkiä tyttö katos vasemmalle metsään. Siinä poistumispaikalla on nyt kuusi.

Samas kohdas taas kymmenen vuotta myöhemmin eräs nainen näki saman tytön. Tyttö oli liikkunut edes takaisin maantiellä niin kuin liitäen liehuvine hameineen ja hiuksineen.

Neljä vuotta sitten tuli lähistöllä asuva emäntä poikansa kans autolla kotia päin. Äiti huudahti äkkiä: ”Älä ny aja tuon naisen päälle!” ”Minkä naisen?” kysyi poika. ”Sen joka tuos nyt menöö”, äiti sanoi. Samassa henkiolento katos. Poika ei nähnyt sitä, minkä äiti näki.

Siinä talossa, jossa nuo äiti ja poika vieläkin asuvat, sattui kerran ihmeellistä. Kymmenen ikäinen tyttö avas ulko-oven ja portahista metrin päässä seisoi naisen näköinen olento. Sillä oli vaaleanharmaa puku ja kasvot niin kuin leijonalla, sillä oli myös vitivalakoonen korkea harja päästä alkaen jalkoihin asti.

 

Kummitustarinat

Liitävä neito

Pää kadoksissa

Hevosia henkimaailmasta

Tunnoton teko

Kalmo kuutamoyössä

Kolkko kemuistapaluu

Kohtaaminen uimahallin sillalla

Toinen tapaaminen

Outoa menoa metsäkämpällä

Kulkuri

Pelottava kokemus

Itku

Kauppamatkustaja tulee vastaan

Askeleet porstuassa

Pikku-ukot säkkeineen